Brudskor

Brudskor

Dansmassan CocaDee Anemone

Under välkomnandet står jag och lutar lite från ena foten till den andra. Jag tittar på den fina bruden och tänker på stilen hon har valt för sitt bröllop. Jag ändrar vikten på fötterna och undrar när vi ska sitta ner. Om jag bara hade tagit några skor med låga klackar på – snygga, sköna och mjuka skor, istället för dessa stiletter. Under middagen kan jag äntligen slänga stiletterna – under bordet. Jag gnuggar fötterna mot varandra och försöker få ut lite blod till tåspetsarna. Det är nog inga andra som ser det. Jag funderar på var bruden kan ha köpt sina brudskor? Det är dess grej att bära höga klackar hela dagen – och sedan vit satin med spets… Men vad är egentligen den perfekta looken för ett bröllop? Efter efterrätt bjuds det på dans och jag slåss bra. Jag klarar mig igenom natten. Gott nog med ömma fötter. Undrar om nästa brudvals blir min? Sen ska jag köpa de snyggaste brudskorna till ett perfekt bröllop och dansa hela natten lång.

Dansskor
Dansskor 5 cm

Bröllopsskor för ett perfekt bröllop från CocaDee – En princip om design och komfort

CocaDee arbetar efter en tydlig princip om design och komfort. Skor ska vara vackra och användbara – samtidigt. Design och användbarhet måste gå hand i hand.

CocaDee skor gjordes ursprungligen för professionella dansare. Lämplig för flera timmars användning i högt tempo. Senare har denna princip omvandlats till bröllopsskor. Du kan bära Coca – Dee bröllopsskor hela dagen, utan att få ont i fötterna och smärta som i traditionella stiletter.

CocaDees högklackade skor är vackra och fungerar med fotens anatomi. Skor designade för att användas och inte för att stoppas undan i en garderob.

Hemligheten bakom CocaDees skor är att trycket på framfoten minskar. Reducering av trycket på framfoten uppnås genom stötdämpande material i skosulorna.

CocaDees design respekterar alltid fotens anatomi, vilket innebär ett noggrant val av hälhöjder. CocaDee har valt ut det bästa åt dig.

CocaDees skor är gjorda av mjukt getskinn både in- och utvändigt. Detta gör att skorna fungerar tillsammans med din fot. Det är inte din fot som formar sig efter skorna, utan skorna som formar sig efter din fot.

Lämna ett svar